//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Catering

Catering Štajerske hiše kulinarike ponuja celovito gostinsko storitev, ki obsega vrhunsko načrtovanje, pripravo in dostavo ter postrežbo hrane in pijače na vašem dogodku. Izkušeni smo v organiziranju dogodkov kot so poslovni dogodki, kongresi, otvoritve, poroke, praznovanja, slovesnosti, pikniki ter druge pogostitve po vaših željah.

COCKTAIL PARTY IN FINGER FOOD 

Je najelegantnejša pogostitev na dogodkih, kjer je prostorska ali časovna stiska, saj gosti hrano zaužijejo stoje in ne potrebujejo krožnikov in pribora. Hrana se ponudi na pladnjih ali pa se servira na za to pripravljeni servirni mizi, s katere si potem gosti sami servirajo hrano oziroma pijačo.

HLADNI BIFE 

Je obrok, ki lahko nadomesti kosilo ali večerjo, priporočamo pa ga ob dogodkih, ko je treba pogostiti večje število gostov, ki nimajo časa (npr. ob premierah, sprejemih), da bi bili klasično postreženi kot v gostilnah ali restavracijah. Hrana je na bogato aranžiranih in s sadjem dekoriranih bifejskih omizjih. Strežno osebje na dogodku ponuja pijačo, deservira, vzdržuje red in čistočo in tako poskrbi za nemoten potek sprejema.

HLADNO-TOPLI BIFE

Za to obliko pogostitve veljajo enaki kriteriji kot pri hladnem bifeju, le da je po kulinarični plati hladno-topli bife obširnejši. Hladne jedi se razprostirajo od zelenjavnih, mesnih, ribjih do vegetarijanskih jedi, sledijo sirove plošče, sadje, čokoladne fontane … Topli del je sestavljen iz 4 do 6 glavnih mesnih in vegetarijanskih jedi s prav toliko prilogami, sladki del je ponavadi sestavljen iz 3 do 6 različnih sladic.

FRONT COOKING

Kuhanje pred gosti je postala naša stalnica. V okviru toplega bifeja kuharji na  termo ploščah pripravljajo jedi in tako animirajo goste, ki lahko spremljajo pripravo jedi.

REFERENCE:

EUROPARK, NKB Maribor, NLB d.d., SKB d.d., SAUBERMACHER Slovenija, ZAVAROVALNICA Maribor, PINGI plesna šola

PETROL d.d., ELES d.o.o., PALFINGER, VItech d.o.o., AGENCIJA PROMO, GOLF igrišče Ptuj, Em Tronic d.o.o.

DEM (Dravske elektrarne), MO MARIBOR, MO PTUJ, OBČINA SELNICA ob Dravi, ABC Revizija, SVIZ,

Zavarovalnica GRAWE d.d., AJM okna, vrata, senčila d.o.o., Fakulteta za Zdravstvene Vede MB. JAvne službe ptuj, ARSANA