//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

POROKA POD ŠOTOROM

Poroka v naravi je v zadnjih nekaj letih postala eden pomembnejših trendov. Vedno pogosteje se takšne poroke organizirajo tudi v Sloveniji, ki ima več kot dovolj prelepih kotičkov, primernih za pripravo nepozabnega poročnega dne. Prav poseben čar je izreči svoj DA, obdan z nežnimi sončnimi žarki, prijetnim vetričem in ptičjim petjem. Narava lahko vzdušje na poroki naredi še posebej sproščujoče in ustvari najlepšo romantično izkušnjo.

Za vaju smo izbrali enega izmed čudovitih kotičkov v naravi poskrbeli bomo, da bo vajin poročni dan čaroben in romantičen dogodek. Če še nista izbrala lokacije in želita, da je vajin dan resnično nekaj posebenga, izberita poroko pod šotorom, v objemu narave, kar bo vajinemu praznovanju vneslo edinstvenost, unikatnost in intimnost. Lokacija na ptujskem igrišču za golf, s pogledom na stari del mesta, bo vajinemu slavju vnesla čarobnost, ki jo težko pričaramo kjerkoli drugje, šotor pa vama istočasno ponuja udobnost notranjosti in povezanost z naravo.

Final.Still003

Poskrbeli bomo, da bo ambient odražal vaju in vajino ljubezen, da se bodo gostje zabavali in uživali v odlični kulinariki. Posebnost šotora, ki vama ga ponujamo, je prozorna stena, ki poskrbi, da bosta ostala v stiku z naravo. Čez dan vaju bodo obsijali sončni žarki, zvečer pa bodo za dodatno okrasitev poskrbele zvezdice, ki se bodo, kot majhne lučke prižgale na nebu. Prostor je dovolj velik, da se bo v njem, do zgodnjih jutranjih ur, lahko plesalo in zabavalo med 100 do 150 svatov. Z njimi se bosta lahko zabavala tudi vidva, skrbi pa prepustila nam. Poskrbeli bomo za okrasitve prostora, odlično hrano in pijačo. Naši fotografi in snemalci pa bodo poskrbeli, da bodo vsi pomebmebi trenutki še dolgo ostali z vama.

otor1

otor3

Lokacija in prostor sta vama na razpolago katerikoli vikend v mesecu maju, juniju, juliju in Avgustu 2020, svoj dan pa si čim prej rezervirajta.

 

Šotor je velikosti 15 * 25 metrov.

Cena najema šotora za 1 dan vključuje:     
Stropna dekoracija - bela
Stranska dekoracija - nabrana
Tapison v sivi barvi
Plesišče
Kronski lestenci 6 kom
Prozorno stransko platno (kot na fotografiji)
Klima
Vsa poraba elektrike
Sanitarije v sklopu golf kluba
Pagoda za vetrolov 5*5 m
Oder velikosti6*3 m
Plesišče iz laminata velikosti 7*8 m
Možnost civilne poroke v neposredni bližini šotora
         

Cena najema za 1 dan je 2.440,00 € z vključenim ddv-jem.

GE8R1834 web 

 GE8R0144 web