Vikend degustacijski menu

MENU št. 1

(menu primeren za vse letne čase)

Sezonski pozdrav iz kuhinje

Zloženka iz skute in mesa iz tunke
Popečen mladi sir na paradižniku

Goveja juha z domačimi rezanci
jetrnimi ruladicami in jušno zelenjavo
Gobova juha z ajdovo kašo legirana
s kislo smetano

Mesni oval
Konfiran svinjski mini file
Popečeni prašičkovi medaljončki
s pršutom in lahko vinsko omako
Ocvrt puranji medaljonček v
tekočem kvašenem testu
Dušene goveje bržolice v lovski omaki

Domači zabeljeni skutini štruklji
Pražen krompir z esenco slanine,
kubiton vrtne zelenjave
Dušeni beli riž z vrtno zelenjavo

Solata porcijsko
Izbrana in sestavljena sezonska solata

Jabolčni zavitek z vanilijevo kremo
in sladoledom v družbi
sladkornega upognjenca
ali
Torta (doplačilo 1,00 €)

Cena menija je 16,5 €
Cena menija brez hladne predjedi je 15 €

MENU št. 2

(menu primeren za jesenske mesece)

Sezonski pozdrav iz kuhinje

Dimljena postrv na motovilcu
Žličnik s filadelfijo sirom in drobnjakom
Popečena mozzarela ovita v pršut
na česnovem kruhku

Goveja juha z domačimi rezanci
jetrnimi ruladicami in jušno zelenjavo
Kremna kostanjeva juha z jurčki

Rižota z jurčki in parmezanovim crackerjem

Konfiran svinjski mini file s haloško panceto
Ocvrt piščančji dunajc s panco drobtinami

Polnjena bučka, korenčkov pire
Ajdov štrukeljček
Sotirana sveža sezonska solata

Sezonska listnata solata

Solzica z jogurovim moussom in barvnim biskvitom
Sladoled, sveže sezonsko sadje, sladkorni upognjenec
ali
Torta (doplačilo 1,00 €)

Cena menija je 17,50 €
Cena menija brez hladne predjedi je 16 €

MENU št. 3

(menu primeren za vse letne čase)

Sezonski pozdrav iz kuhinje

Zloženka iz skute in mesa iz tunke
Popečen mladi sir na paradižniku
Hobotnica s sezonskim pridihom

Goveja juha z domačimi rezanci
jetrnimi ruladicami in jušno zelenjavo
Gobova juha z ajdovo kašo legirana
s kislo smetano
Ribja juha s koščki ribjega fileja
po hišnem receptu

Mesni oval
Konfiran svinjski mini file
Popečeni prašičkovi medaljončki s pršutom
in lahko vinsko omako
Ocvrt puranji medaljonček v tekočem kvašenem testu
Dušene goveje bržolice v lovski omaki

Domači zabeljeni skutini štruklji
Pražen krompir z esenco slanine,
kubiton vrtne zelenjave
Dušeni beli riž z vrtno zelenjavo

Ribji oval
Polnjena pečena orada v pečici z lahko masleno omako
Pečena postrv na žaru, ribji file pečen na žaru
Dagnje na belo buzaro
Ocvrti lignji po tržaško in oskorjeni polnjeni lignji

Mlad pečen krompir s česnom
Blitva s krompirjem po naše
Sveža zelenjava pečena na žaru z balzamičnim kisom

Izbrana in sestavljena sezonska solata

Dvobarva čokoladna pena na brawie biskvitu
Vanili sladoled, smetanova omaka in sladkorni upognjenec
ali
Torta (doplačilo 1,00 €)

Cena menija je 19,50 €
Cena menija brez hladne predjedi je 18 €